El CE Campos ja ha començat a fer feina en la confecció del primer equip i ja s’han fet les primeres renovacions i fitxatges, així com l’elecció del cos tècnic, per si és possible tornar a la Tercera Divisió, categoria que es va perdre la temporada passada.

La primera passa ha estat l’elecció del cos tècnic que conduirà a l’equip la temporada 2017/18 i la direcció esportiva ha confiat i apostat per gent que coneix bé el Club com és el tàndem Tomeu Obrador i Toni Burguera.

Després el Club també ha apostat per tenir el màxim de jugadors campaners o bé formats al planter campaner o amb trajectòria al Campos i amb aquesta línia s’està fent feina, sense renunciar a incorporar jugadors de qualitat que no cumpleixin aquests requisits.

Podem anunciar les primeres renovacions de jugadors importants per la seva qualitat i veterania i que donaran un plus molt important a l’equip dins la categoria de preferent com són el porter Toni Mas, el central Josep Garí i el polivalent Miquel Fernández. També i en la línia marcada abans s’han renovat als jugadors Zacka i Tomeu Ballester que aportaran la seva joventut i qualitat al grup.

Després podem assenyalar com a noves incorporacions i que suposa tornar al seu club d’origen, als davanters Toni Bonet, després d’haver jugat amb el Lloseta de 2B i ja recuperat d’una important lesió i de Sebastià Pons, un cop acabat el seu pas pel futbol formatiu del Mallorca. També retornen a la disciplina campanera Biel Adrover, jove central format en el planter, Miquel Àngel Rigo, després del seu pas pel Divisió d’Honor del Manacor i Toni Servera, per aportar els seus gols. I ja per acabar, assenyalar la incorporació de Dani Pascual, procedent de La Unión.

La direcció esportiva segueix fent feina per anar formant l’equip i maneja una llista de sis o set noms que augumentaran la qualitat de la plantilla que defensarà els colors del CE Campos la propera temporada.

Comentarios