Pol Roigé se ha despedido de compañeros y aficionados a través de la famosa red social Instagram dando las gracias en todo momento al club que le ha dado todo -el Sabadell- y contento de empezar una nueva aventura en un club de superior categoría donde cree que cumple el sueño de su vida, ser futbolista profesional.

A tota la familia arlequinada; quan vaig arribar al filial del CE Sabadell la temporada pasada, no podia imaginar que el meu pas per aquest gran club seria tan intens i ple de tantas emocions increibles. El CESabadell me a donat l’oportunitat de disfrutar del futbol amb mayùscules; debutar al futbol profesional a un estadi de primera ( el Temple dels arlequinats),amb una aficiò que sempre portarè al cor. Vull donar les gràcies a totes les personas i estaments que formeu aquest club històric i ùnic. Als tècnics del filial amb els que vaig començar; el Toni i el Miguel Ezequiel , al Manolo (delegat) als preparadors fisics, fisios , material etc. Als tècnics del primer equip amb els que vaig poguer treballar; L’Alex Garcia que hem va donar l’oportunitat de debutar al primer equip i en Mandia que hem va donar la confiança per jugar sis partits a la Segona Divisio. Al gran Bransu que desde el primer dia amb va donar el seu carinyo. Llogicament tambè al mister Miguel Alvarez i els seus ajudants amb els que hem poc temps he après molt, a tots els companys del equip que son una de les millors coses que et deixa el futbol i a tota la directiva, el Ignasi Luquez i el Presi Toni Reguant.Per acabar un agraiment especial de tot cor per la persona d’en Javi Pèrez, ell a cregut amb el meu futbol i amb mi , i me ho demostrat desde el primer dia, donam-me la confiança per treure sempre lo millor de mi .Marxo amb il-lusió de un nou repte futbolistic, que es el meu somni desde nen , pero sapigueu que sempre portarè amb mi el record d’aquest gran club. Visca el Sabadell i Visca els arlequinats !!?⚪️
Una foto publicada por Pol Roige (@polroige) el 8 de Ene de 2016 a la(s) 6:26 PST

Comentarios